• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
  • {{sprakVariabler[s.stegnavn]}}
{{sprakVariabler["AvbrytSkjemaUtfylling"]}}
{{sprakVariabler["InnloggingWizardKreverInnlogging"]}}: {{sprakVariabler["InnloggingWizardValgfriInnlogging"]}}: {{sprakVariabler["SkjemaNavn"]}}
  • {{sprakVariabler['InnloggingWizardTooltip' + innlogging.InnloggingsTooltip]}}

{{sprakVariabler['LoggInnEpost']}}

{{sprakVariabler['InnloggingWizardTooltipEpost']}}

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*{{sprakVariabler["EpostIkkeRegistrert"]}}

{{sprakVariabler["InnloggingWizardKodeIEpost"]}}

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

{{sprakVariabler["AktiveringEpost"]}}

{{sprakVariabler["KontoAktivert"]}}

{{sprakVariabler["AktiveringsLenkeUgyldig"]}}

Nettlesersesjonen er utløpt, og utfylling som ikke er lagret kan være tapt. Vennligst last siden på nytt for å fortsette på skjemaet.

Skjemautfylling

Kandidat til kulturpris, frivilligpris og ungdomspris

Informasjon

Dette skjemaet benyttes om du ønsker å nominere en kandidat til prisene 'Kulturpris', 'Ungdomspris', og 'Frivilligpris'.


Kulturprisen


Kulturprisen skal i første rekke gå til enkeltpersoner som er bosatt i Indre Fosen kommune, men kan også tildeles personer som på annen måte er knyttet til kommunen. Den kan også tildeles lag og foreninger.

Prisen skal også være en honnør for oppofrende arbeid innenfor et utvidet kulturbegrep som omfatter både det 'tradisjonelle' området: litteratur, kunst og kulturvern, ungdomsarbeid og idrett, men også skapende fritidsvirksomheter som kan gi utfoldelse av egne anlegg og interesser. 


Ungdomsprisen


Ungdomsprisen har som formål å tjene til inspirasjon for ungdom i Indre Fosen kommune, og skal i første rekke gå til enkeltungdommer, men også grupper som er bosatt i Indre Fosen.


Frivilligprisen

Indre Fosen kommunes frivilligpris tildeles enkeltpersoner som utmerker seg i forhold til pågangsmot, engasjement og innsats for frivilligheten i Indre Fosen. Prisen skal også være en honnør for oppofrende arbeid innenfor frivilligheten

 Les mer om kulturprisen, frivilligprisen og ungdomsprisen på vår hjemmeside.

Hjelp
Lukk

Utfylling og bruk

1. Klikk på Hjelpesymbol der du trenger hjelp til utfyllingen.

2. Skjemaet lagrer svarene underveis i utfyllingen. Hvis du velger å avbryte ved f.eks. å lukke nettleservinduet eller trykke på Avbryt-knappen og deretter bekrefter at du vil avbryte utfyllingen, vil all informasjon bli borte.

3. Ingenting sendes inn før du selv ber om det, ved åvvelge Send inn-knappen. Den kommer fram etter at opplysningene er kontrollert og godkjent på oppsummeringssiden.

Bruk og utfylling

Klikk på hjelpesymbolene for informasjon om utfylling.

*Betyr obligatorisk for utfylling

Etter 20 minutter uten aktivitet, kan utfylling av skjema gå tapt.

Vennligst vent...

Loader